Hockeylag i Asker – Første trening 12.oktober

Hockeylag i Asker – Første trening 12.oktober

Vi starter opp med treninger fredag 12.oktober og fredag 26.oktober. Vi har fått tildelt tiden 08.00 til 09.30 på fredager i sesongen 2018/2019. Nå jobber vi med å forsøke å tilpasse arbeidstid og skoletid for aktuelle spillere. Vi ser for oss at tilbudet er for folk i alle aldre.

Pr. 29.september er det påmeldt 5 spillere, fire menn og en kvinne som alle gleder seg stort til å begynne på laget. Den første treningen har vi et tak på 8 spillere som følge av at vi ikke har så veldig mange frivillige hjelpere tilgjengelig nå i starten. Vi håper på å komme opp i 15-20 personer før jul slik at vi kan stille en sterkt lag i tidens første turnering for superlag i Stavanger i januar.

Det er med stor glede vi kan fortelle om at vi nå har fått tildelt istid for våre treninger med ishockeylaget vi så lenge har drømt om å starte. Vil håper å kunne kalle det for «Frisk Asker Superlag» eller «Frisk Himmeljegerne» dette må vi finne ut av sammen med klubben Frisk Asker.

Påmelding skjer på mail til martin_tf@hotmail.com (Mob: 41 90 46 26). Det må også innløses en lisens på 350,- for at man skal være forsikret. Utstyr kan man låne av Frisk eller av Himmeljegerne, hvis man ikke vil bruke sitt eget.